Grotere kaart weergeven

Aanmelden is niet meer mogelijk

 

De Prakijk is gesloten  

 

U kunt uw kind dagelijks telefonisch aanmelden tijdens het telefonische spreekuur (werk)dagelijks van 8.30 uur tot 9.00 uur en van 18.30 uur tot 19.00 uur.

Bij afwezigheid hoort u een antwoordapparaat en de tijd waarop u kunt terug bellen.

Ook dokter M. de Kroon Kinder- en Jeugdpsychiater is gevestigd op dezelfde locatie met hetzelfde telefoonnummer. Zijn telefonische spreekuur is op woensdag/donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 9.00 uur.

 

Het telefoonnummer is 076-5655658. 

 

Bij tijdelijke afwezigheid van dokter Bonroy kan kontact met dokter de Kroon, Kinder- en Jeugdpsychiater, werkzaam op dezelfde locatie, worden opgenomen. En uiteraard  kan omgekeerd met dokter Bonroy over patiënten van dokter de Kroon, bij diens afwezigheid, overlegd worden. Eventueel hoort u op het antwoordapparaat wie (elders) de waarnemende psychiater is.

 

Contact per e-mail voor informatie toezenden. Afspraken voor consultatie worden in  principe per telefoon gemaakt.

 

Klik hier

Klik hier

 

Indien u het formulier goed hebt ingevuld klik dan op verzend. Een afspraak wordt echter steeds door u telefonisch gemaakt of gewijzigd.

 

Belangrijke gegevens over praktijk en praktijklocatie 

 

De praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie is rolstoeltoegankelijk. Rolstoelgebruikers en kinderen/ouders met een fysieke handicap kunnen parkeren op de oprit. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Klik hier voor routebeschrijving naar de praktijk en vul uw postcode in.

 

 

Praktijkadres              Duivelsbruglaan 108

                                 4835 JJ Breda

Telefoon:                    076-5655658

E-mail:                       secretariaatbonroy@gmail.com

Website                      www.bonroy.nl

 

Klik hier voor de website van dokter de Kroon.